Ga naar de inhoud

Sinterklaasvoorstelling gezocht?

Sinterklaas poppenkast en kindertheater

sinterklaasvoorstelling

Onze Sinterklaaspoppenkast is bijvoorbeeld geschikt als voorprogramma voordat de Sint zijn opwachting maakt. Maar ook zeer geschikt ter vervanging van een bezoek van Sinterklaas. Onze Sinterklaas kindertheatervoorstellingen zie je ook veel terug op de basisschool, in het theater, bij bedrijven, instellingen en nog veel meer.

sinterklaasvoorstelling

Met honderden gespeelde sinterklaasvoorstellingen en vele terugkerende boekers mag je ons zeker de ‘Sinterklaas specialist’ noemen. En omdat we vele verschillende Sinterklaasshows hebben kun je elk jaar rekenen op een andere voorstelling. Ook het Sinterklaasvoorprogramma vernieuwen wij elk jaar. Op deze manier zien onze vaste klanten elk jaar een compleet andere sinterklaasshow.

 Al onze Sinterklaas poppenkastvoorstellingen zitten vol met bekende Sinterklaasliedjes, interactie en uiteraard Sinterklaas zelf. Vanzelfsprekend allemaal met een sinterklaas voorprogramma. We hebben zelfs een poppenshow speciaal voor de Sint zelf mogen maken!

sinterklaasvoorstelling

Speciaal voor onze Sinterklaaspoppenkast hebben we een schitterend rood-velours poppentheater, helemaal in Sinterklaas stijl. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit één van onze andere poppentheaters. Welk poppentheater je ook kiest, we kleden ze allemaal aan in Sinterklaas-thema.

We zijn overigens niet beperkt tot enkel Sinterklaas poppenkastvoorstellingen.

We spelen ook hele leuke Sinterklaas kindertheatervoorstellingen en zelfs Sinterklaas goochelshows. Stuk voor stuk hebben ze zich bewezen. Succes verzekerd!

sinterklaasvoorstelling

Sinterklaas poppenkastvoorstelling ‘Chocoladeletter-pret’

Sinterklaas is met de stoomboot op weg naar Nederland. Spannend! Op zee komt hij een spelende walvis tegen. De walvis wil ook wel spelen met de stoomboot. Dat lijkt heel leuk, maar de walvis zwemt per ongeluk hard tegen de stoomboot van Sinterklaas aan. Alle chocoladeletters aan diggelen! Dat is een groot probleem.

Tim wacht ondertussen ongeduldig op Sinterklaas. Hij is gek op het sinterklaasfeest, en met name op chocoladeletters. Wanneer zou het zo ver zijn? Sinterklaas komt hem tot zijn spijt vertellen dat het dit jaar niet gaat lukken met de chocoladeletters.

Tim schiet, samen met een verstrooide professor, Sinterklaas gelukkig te hulp. Zou alles op tijd klaar zijn? Met hulp van het publiek moet dat vast lukken!

Een ideale Sinterklaas poppenkastvoorstelling voor in de spannende tijd rond het Sinterklaasfeest. Deze sinterklaasvoorstelling duurt 45 minuten (aangepaste tijden mogelijk). Het Sinterklaasfeest is nog nooit zo leuk geweest!


Sinterklaas poppenkastvoorstelling ‘Een cadeau voor Sinterklaas’

Een Sinterklaas poppenkastvoorstelling met een super cadeau!

In deze poppentheatervoorstelling maken we kennis met Tim. Hij heeft een cadeau gemaakt voor Sinterklaas. Hij is tenslotte jarig.

En omdat de Sint altijd zelf cadeaus weggeeft, vond Tim het wel eens tijd om Sinterklaas een cadeau terug te geven. Maar dan wil hij het wel echt zelf aan Sinterklaas geven, niet zomaar naast zijn schoen leggen. Maar hoe kom je nu bij Sinterklaas terecht? Daar heeft hij een heel slim plan voor bedacht. Met de hulp van de kinderen komt het uiteindelijk allemaal goed.

Sinterklaasvoorstelling vol Sinterklaas liedjes, interactie en plezier. Een poppenkastvoorstelling van 45 minuten (aangepaste tijden mogelijk). Op en top Sinterklaas sfeer!


Sinterklaas poppenkastvoorstelling ‘Sinterklaas en de verdwenen schoenen’

Iedereen weet het. Sinterklaas vult elk jaar de schoenen van ieder kind. Dat is nog nooit misgegaan. Tot nu.. Dit jaar is er geen schoen te vinden. Tot grote verbazing van Sinterklaas zelf!

Zouden alle kinderen hem misschien wel zijn vergeten. Sinterklaas vreest het ergste. Maar dan schiet een kleine, hele slimme jongen Sinterklaas te hulp! En wat heeft die stuntelende toverfee er toch mee te maken?

Kom helemaal in de Sinterklaas stemming met deze heerlijke poppenkastvoorstelling! Sinterklaasliedjes, grappen, leuke poppen, interactie en nog veel meer.

Een poppenkast voorstelling van 45 minuten (aangepaste tijden mogelijk), geschikt voor o.a. bedrijven, basisscholen, theaters, bibliotheken en instellingen.


Sinterklaas poppenkastvoorstelling ‘De Hulpsinterklaas’

Nou ja! Sinterklaas is zoek! Nergens te vinden. En nog gekker.. de staf van Sinterklaas staat in de logeerkamer van Tim. Wat blijkt. Sinterklaas heeft een echt Hollands griepje te pakken. Er zit niets anders op dan onder de wol uit te zieken. Maar wie gaat de pakjes bezorgen?

Tim heeft de oplossing: hij zal optreden als hulp-sinterklaas. Zo kan pakjesavond gelukkig doorgaan. Alhoewel.. eerst moet Tim een echte Sinterklaas worden. Het publiek zal hem daarbij helpen. Maar gaat het allemaal op tijd klaar zijn?

Een sfeervolle en spannende Sinterklaasvoorstelling voor alle leeftijden. 45 minuten (andere tijden mogelijk) puur Sinterklaas-plezier!


Sinterklaas kindertheater voorstelling ‘Cadeaus vol tovenarij’

Let op! Dit is geen poppenkast maar kindertheater.

In een prachtig decor wordt er een waanzinnige Sinterklaas kidsmagicshow gespeeld. Geschikt voor elke locatie en gelegenheid, want het decor passen we aan aan de door jullie beschikbare ruimte.
Een zeer interactieve voorstelling, waarbij er regelmatig kinderen op het podium gehaald worden om te assisteren.

Een kindertheater goochelvoorstelling, compleet in sinterklaasstijl. Overal een groot succes! Deze voorstelling duurt een uur, maar kan in overleg aangepast worden. Een wonder van een voorstelling!


Sinterklaas kindertheater voorstelling ‘De Schatkamer van Sinterklaas’

Let op! Dit is geen poppenkast maar kindertheater.

Op de verhalenzolder bewaard onze verteller alle verhalen over Sinterklaas. Zelfs de allernieuwste verhalen, vers verzonnen door bijvoorbeeld papa’s en mama’s, juffen en meesters, zijn hier te vinden.

Sinterklaas zelf komt elk jaar met veel plezier naar deze schatkamer vol verhalen. In het grootste geheim, dat wel. De verhalenverteller bewaard de favoriete verhalen van Sinterklaas in één speciaal, groot boek. Zo heeft de Sint al zijn leukste verhalen bij elkaar, als hij langskomt. Handig toch? Maar dit jaar lijkt er een groot probleem aan de horizon te verschijnen. Het grote Sinterklaas verhalenboek is namelijk verdwenen..

Simon het Stinkdier, Rik de Rat… ze proberen zo goed als het gaat te helpen. Maar opa? Opa doet raar. Raar en geheimzinnig.

Natuurlijk maakt de verhalenverteller wel even tijd voor een paar mooie Sinterklaas verhalen. Van die verhalen waar je heerlijk in weg kan zinken. Verhalen vol fantasie.

Een kindertheater voorstelling die we uitsluitend in de sinterklaastijd spelen. Deze sinterklaasvoorstelling duurt een uur, maar kan ik overleg aangepast worden. Een cadeautje van een voorstelling!


Sinterklaas kindertheater voorstelling ‘Een piraten Sinterklaasfeest’

Let op! Dit is geen poppenkast maar kindertheater.

Ken je ‘Peter Piraat’? Dan heb je onze piratenvoorstellling ‘Piraat gestrand’ gezien. Maar dat is zeker niet het enige avontuur wat hij meemaakt. Wat je misschien nog niet over hem wist, is dat deze onverschrokken piraat een beetje bang is voor Sinterklaas. En dat is best een probleem voor een Piraat die zo gek is op het Sinterklaasfeest. Hij droomt er zelfs van dat de intocht met zijn piratenschip mag worden gehouden. Stel je voor, de Sint op zijn schip. Een intocht met ontvangst door een burgemeester. Maar dat zal niet zomaar gebeuren..

Zijn trouwe vogel Vic en het publiek zullen hem vast helpen. Zo wordt het ook een fantastisch Sinterklaasfeest voor de piraat. En Vic natuurlijk!

Een avontuurlijk piraten sinterklaasvoorstelling van een uur. Geschikt voor vele locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ahoy pepernootje!