Ga naar de inhoud

Kerstvoorstellingen

kerstvoorstellingen

Kerstvoorstellingen op locatie?

Poppenkast, kindertheater en goochelshows

De allerleukste kerst poppenkastvoorstellingen, kindergoochelshows in kerstthema, poppentheatervoorstellingen en kindertheater. We zijn trots op al onze kerstvoorstellingen! En wist je dat we bij de kerst poppenkast een heuse sneeuwgarantie bieden? Uniek in Nederland! De oplossing voor een onvergetelijke kerstvoorstelling op school. Of een kerstvoorstelling in het theater, bij bedrijven, kinderopvang, instellingen enzovoort.

kerstvoorstellingen

En dan nog wat leuks. Hier alvast een kerstcadeautje van ons, om in de stemming te komen!

Kijk verder voor al onze kerstvoorstellingen:


Poppenkast kerstvoorstelling ‘Een droom van een kerstboom’

Guus is gek op de kersttijd. Hij vindt het zo ontzettend gezellig. Het leukste vindt hij het versieren van de kerstboom. Dit jaar heeft hij weer een hele mooie. Maar dat het een hele bijzondere kerstboom is, dat weet Guus nog niet.

Toon, onze kerstboom, is het stilstaan in de woonkamer tijdens de kerst goed zat. Hij wil op avontuur. Met zijn dikke slee is hij razendsnel op elke mooie plek die hij wil zien. Maar Guus, tja, die zit nu zonder kerstboom. Dat is een flinke tegenvaller. Hij moet op zoek naar Toon, maar zo gemakkelijk is dat niet. Maar wacht eens.. Een zaal vol kinderen. Gelukkig, want die zijn ontzettend goed in helpen.

Een sfeervolle, grappige poppentheater voorstelling voor de tijd rond kerstmis. Vol met leuke, bekende Nederlandse kerstliedjes. 45 minuten (speelduur op aanvraag aan te passen) kerstsfeer! Inclusief onze unieke sneeuwgarantie. Waar vind je dat nog!


Kerst poppenkast voorstelling ‘Kerstfeest met Frosty’

De muziek, de versiering, de gezelligheid, kerstbomen. Guus heeft ontzettend veel zin in de kersttijd. Hij vindt alles aan kerst leuk. Maar sneeuwpoppen, die zijn toch wel zijn favoriet. Maar het sneeuwt niet altijd rond de kerst. Een nepsneeuwpop in de tuin is leuk, maar het is geen echte!

Gelukkig heeft Guus dit jaar ook een hele bijzondere kerstboom. Een pratende en sleeënde kerstboom. Toon de kerstboom denkt dat hij het voor elkaar kan krijgen om Guus dit jaar een sneeuwman te bezorgen. Hij kan het echter niet alleen. De hulp van de kinderen uit de zaal zal hij zeker nodig hebben.

Volop kerstplezier voor jong en oud. Natuurlijk met vele swingende Nederlandstalige kerstliedjes. 45 minuten (tijdsduur op verzoek aan te passen) grappen en kerstsfeer. Uiteraard heeft ook deze wintervoorstelling onze bijzondere sneeuwgarantie!


Kindertheater kerstvoorstelling ‘Een magische kerst!’

Let op! Dit is niet enkel poppenkast maar een kindertheatervoorstelling.

Heerlijk, de gezellige kersttijd is weer aangebroken. Onze Dickensgoochelaar komen we tegen in een sfeervol kerstdecor. Hij neemt het publiek mee in een fantastische kerstshow die ze niet snel zullen vergeten, en ze helemaal meeneemt in de kerstsfeer.

Deze kerst kindertheatervoorstelling is een afwisselende combinatie van goochelen, kindertheater en poppentheater.

Kerst kindertheater van een uur vol sfeer en magie! Ook onze unieke sneeuwgarantie ontbreekt niet.