Ga naar de inhoud

Kinderentertainment

Poppenkast XXL

Kinderentertainment met een bijzondere extra?

Natuurlijk is een gelegenheid altijd speciaal als wij langskomen. Maar soms wil je het nog spectaculairder maken. Dan hebben we enkele superleuke mogelijkheden: poppenkast XXL!

Op deze pagina vind je een aantal fantast(ische) mogelijkheden voor kinder entertainment. Allemaal opties die we voor of na de poppentheatervoorstelling kunnen spelen. Maar heb je nog steeds andere ideeën of wil je nog meer? Bel of mail ons, wij denken met je mee.

Alles voor een superleuke poppenkast XXL voorstelling!

Kinder entertainment ‘Master of ceremony’ Dennis de Draak!

Uniek in Europa. Hier blijft men nog heel lang over napraten.

Stel je voor: je publiek wordt bij binnenkomst welkom geheten door onze eigen gastheer Dennis de Draak. Hij zit op zijn nest en begroet iedereen die binnenkomt. En niet zomaar begroeten, nee hoor. Hij knoopt een praatje aan met elke bezoeker. Dennis ziet en hoort de bezoekers en praat live met ze. Niet vooraf opgenomen teksten! Daarna zal hij de voorstelling op zijn eigen wijze openen. Een poppenspeler is kun je niet ontdekken naast, onder, achter of boven onze draak. Waarom? Omdat hij er simpelweg niet is. Enkel Dennis. Hoe dat kan? Tja…. Dat is het geheim van de … draak! Een bijzondere opening, dat is het zeker. Uiteraard sluit Dennis de voorstelling ook af. Een ervaring a la Disney en Efteling. Plezier en verbazing gegarandeerd!

CD De Allerleukste Liedjes Van Theater Fantast

Wie maakt toch die leuke liedjes uit de voorstellingen van Theater Fantast? Nou.. wij. Al onze producties worden gemaakt door ons productiehuis ‘De Wijze Kater’. En die leuke liedjes worden bij ons in de studio geschreven, opgenomen en ingezongen.

Op veler verzoek hebben wij van onze leukste liedjes uit onze theatervoorstellingen een cd gemaakt. Boordevol superleuke, unieke kindermuziek en korte verhaaltjes voor kinder entertainment thuis.  Incl. full color mini boekje. Een aanrader!