Kinderboekenweek

Kinderboekenweek, poppenkast en kindertheater

Al sinds 1954 wordt er jaarlijks in oktober de kinderboekenweek gehouden. Elk jaar maken wij speciaal voor de kinderboekenweek een nieuwe voorstelling. Uiteraard met het desbetreffende thema als basis. Deze voorstellingen zijn zeer geschikt als ondersteuning tijdens de kinderboekenweek. Wij spelen deze poppenkast voorstellingen dan ook veel voor basisscholen en bibliotheken. Elk jaar maken wij een voorstelling op maat voor het kinderboekenweek thema. Zodra het thema bekend is, gaan wij daar een hele leuke poppentheatervoorstelling bij maken. Je kunt op deze pagina alles lezen over de inhoud van deze voorstelling. Met onze kinderboekenweekvoorstelling bieden we een zeer toegankelijke en leuke toegang tot het thema van dat jaar. Er zijn vaak ook verschillende voorstellingen die van nature al aansluiten op het thema. Bekijk eens de voorstelling ‘Spaghetti van Menetti’. Deze was zeer geschikt voor het thema van 2018.

Tijdens de kinderboekenweek zijn wij erg druk, dus het is een aanrader om op tijd te boeken. Hieronder kun je lezen welke voorstelling we voor dit jaar hebben gemaakt:

Kinderboekenweek 2020

Het thema van de kinderboekenweek van 2020 is nog niet bekend. Zodra het bekend is, vind je hier alle informatie over voorstellingen die de kinderboekenweek 2020 uitstekend zullen begeleiden!

Vraag alvast informatie aan