Ga naar de inhoud

Kindertheatervoorstellingen en Poppenkast

Kindervoorstellingen en poppentheater is ons specialisme!

 En dat specialisme nemen we graag mee naar jouw locatie. Wat dat precies is? Nou, bijvoorbeeld heel veel plezier en 40 jaar ervaring in kindervoorstellingen. Onze voorstellingen zitten vol interactie, muziek, prachtige grote poppen, hele mooie decors… En nog veel meer.

Wij hebben op vele verschillende locaties gespeeld. Zo zijn wij op de basisscholen van Nederland kind aan huis. Maar ook de bibliotheek, instellingen, bedrijven, kinderopvang en natuurlijk het theater zijn ons werkterrein. Maar we hebben ook in een oude stoomtrein opgetreden, in musea, in kelders, zolders, tuinen, kastelen enzovoort. En elk jaar komen er weer mooie locaties bij.

Trots zijn we op onze grote en groeiende groep vaste klanten. Klanten waar we één of meerdere keren per jaar mogen komen voor een fantastische voorstelling. We zijn dan ook heel erg blij met alle complimenten die we over onze kindervoorstellingen ontvangen.

Poppenkast over dieren

De Fantast in Theater Fantast

Theater Fantast. Die naam hebben we niet voor niets gekozen. Een persoon met een sterke fantasie zegt het woordenboek. Reken maar dat we de fantast in ons met heel veel plezier aan het werk zetten. We fantaseren kindertheater waarvan wij vinden dat het een uniek bestaansrecht heeft binnen het theateraanbod in Nederland. Kindertheater vol fantasie, maar ook met een hoge kwaliteit. Kindertheater waar we zelf naartoe zouden willen gaan. Kindertheater vol plezier, verwondering en ontdekking.

Soms krijgen we de vraag of we, naast onze poppenkast, kindertheatervoorstelling of magicshow, nog iets extra’s aan het programma kunnen toevoegen. Natuurlijk! Kijk maar eens hier of hier.

Kindertheater en Poppenkast aan huis

Kindergoochelaar aan huis

Onze theaterdecors en poppentheaters zijn te groot voor in de woonkamer. Maar soms wil je zoveel leuks in de woonkamer halen. Voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Dat is geen probleem. De leukste kindergoochelaar van Nederland haal je in je huiskamer via kindergoochelaar-thuis.nl. Voor poppenkast aan huis hebben wij een speciale site én een speciale poppenkast. Kijk daarvoor op poppenkastthuis.nl.

Kijk op je gemak even verder op onze site. Of bel of mail ons even.

Poppenkast aan huis