De Wonderwinkel

‘Ik weet niet precies waar, maar ergens in de wereld staat een eigenaardig winkeltje. Dit winkeltje is van meneer Zucht en zijn vogel. Zijn hele leven lang verkoopt hij de meest bijzondere ‘spullen’. Magische spullen zoals toverballen, magische kastjes, zwevende bollen, lichtjes in de lucht, van alles en nog wat. Meneer Zucht heeft sinds korte tijd Sjors in dienst. Sjors vindt het werken in de winkel niet zo leuk, want meneer Zucht gedraagt zich vreemd. Sjors poetst de winkel, verkoopt de spullen, nou ja, hij doet eigenlijk alles. Sjors begrijpt niet waarom meneer Zucht zo onaardig is. Zou die vreemde vogel in de winkel daar iets mee te maken hebben? En wat wil die rare nerveuze rat toch de hele tijd?

Totdat hij op een avond alleen in de winkel is. Hij moet eigenlijk opruimen, maar daar krijgt hij de tijd niet voor. Want de spullen in de winkel zijn niet zomaar ‘spullen’. Ze komen tot leven.. Sjors wordt dikke vrienden met ze, en samen ontrafelen ze het raadsel van de geplaagde meneer Zucht en zijn vreemde vogel.


Informatie

‘De Wonderwinkel is een theatervoorstelling met veel verrassingen, magie, fantasierijke poppen en muziek. De kinderen hebben een aandeel in deze voorstelling. Zo helpen ze met het tekenen van een gezicht op het ‘openingstijdenbord’ (whiteboard) van de winkel. Dit getekende gezicht blijkt vervolgens te kunnen spreken en bewegen.. En dat zonder dat er iemand bij in de buurt staat! Een magische ervaring..
Misschien heeft u tijd om van te voren met de kinderen muziekinstrumenten te maken uit bijvoorbeeld wc-rollen en erwten. Zo kunnen de kinderen “meeschudden” met de muziek. Want zelfs een simpele kruk blijkt in de voorstelling een drumstel te zijn.. Een zeer geavanceerde animatronic (robotpop) zorgt dat verbazing en opwinding gegarandeerd is!

Soort voorstelling: Theatervoorstelling

Doelgroep: 3-10 jarigen

Duur: 1 uur

Minimale benodigde speelruimte: 6 meter breed*, 3 meter diep en 2,5 meter hoog

Opbouwtijd: 4 uur (indien gewenst kunnen wij de dag ervoor komen opbouwen)

Afbouwtijd: 2,5 uur

Prijs op aanvraag.

*De breedte van het decor is in aansluiting op uw beschikbare ruimte te verkleinen of te vergroten tot wel 22 meter.

Tip: als vroege boeker bent u zeker van een voorstelling op uw gewenste datum.

Contact en nieuwsbrief
Telefoon: 06-21 66 13 66
Email: info@theaterfantast.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze producties en activiteiten?
Vul uw emailadres hieronder in, en klik op 'subscribe'. U ontvangt dan enkele keren per jaar onze nieuwsbrief:
Wij speelden o.a. voor
Meer foto’s op onze video en fotopagina